April 2016 - Hobbydingen I www.hobbydingen.wordpress.com

April 2016

Alle maanden van dit jaar gaat zo verschrikkelijk snel voorbij! Inmiddels is het alweer mei, ben je benieuwd wat wij in april gedaan hebben? Dan is hier het overzicht van april 2016. In april waren er weer veel nieuwe dingen waaronder het moestuinproject, de voorbereidingen voor de crochet along, mocht ik (Marjan) meedoen aan een actie van Santa Maria en Francescakookt en was het Koningsdag.

Overzicht April 2016 -Het moestuinproject #1 Inspiratie I www.hobbydingen.wordpress.com

Als je deel 1 van ons Moestuinproject gelezen hebt, weet je dat we zijn gestart met het maken van een nieuwe moestuin. Inmiddels zijn we al weer een stuk verder, er zal binnenkort dus weer een nieuw deel volgen.

Vorige maand deelden we een leuke diy tip over deze stempels en labels. Heb je de tip gemist? Je kunt hem hier terug vinden.

Overzicht april 2016. Diy tip: stempels en labels I www.hobbydingen.wordpress.comKoningsdag - gehaakte Maxima, potje omhaken I www.hobbydingen.wordpress.com

Ik (Ingrid) maakte dit leuke potje voor Koningsdag! Het is Maxima 🙂 Het patroontje kun je op deze blog vinden. Super leuk en verslavend om te doen.

DSC_0720

Voor de bloginsider actie van Santa Maria en Francescakookt ontving ik (Marjan) foodpost en maakte ik twee gerechten. Het eerste gerecht staat inmiddels op Facebook en het tweede gerecht zal vrijdag online komen, tijdens Food Friday.

In mei

Deze maand kun je Food Friday verwachten! Elke vrijdag komt er een artikel online over eten dat kan zijn een recept, informatie over een bepaald onderwerp of een gerecht dat wij gemaakt hebben. Ook zal er meer informatie komen over de crochet along die begin juni start. En er zal binnenkort ook een nieuw deel van het moestuinproject op onze blog komen. Dus houd onze blog goed in de gaten voor nieuwe inspiratie!

 

Heb jij al plannen voor mei? Of een project waaraan je wilt beginnen…?

Wij wensen je een hele fijne dag!

Ingrid & Marjan

 

Volg ons op: Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin en Etsy

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s