Moestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.com

Moestuinproject #3 -Begin ook een moestuin!

Een moestuin hebben is leuk! Ik raad je zeker aan om het een keer te proberen! Het hoeft niet groot, je kunt bijvoorbeeld ook zo’n bak komen van 1 vierkante meter en daar verschillende groente: zoals sla, verse kruiden en andere planten in planten.

Moestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.comMoestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.comMoestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.com

Van alles zien groeien en zelf van groente en fruit uit eigen tuin eten is toch fantastisch?Op onze blog hebben we jullie meegenomen vanaf het begin tot nu toe. Er zijn veel veranderingen geweest. Eerst was de tuin bijna helemaal leeg en nu kun je er bijna niet meer tussendoor lopen 🙂 Het is zo leuk om zelf dingen te planten, zoals groente en verschillende kleurrijke bloemen. Elk jaar plant ik graag weer ‘wilde bloemen mix’ want het is dan een verrassing welke bloemen dat jaar weer groeien.

Moestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.com

We hebben al lekker vaak boontjes van eigen tuin gegeten, de eerste courgettes geoogst, van de aardbeien gesmuld, verse kruiden kunnen gebruiken, andijvie stampot gegeten en vast nog wel een paar dingen. Nu is het nog wachten op de tomaten, rode bieten, zonnebloemen en watermeloen. Ik ga vast plannen maken voor volgend jaar.

Moestuinproject blog #3 - Waarom iedereen zelf een moestuin zou moeten beginnen! I www.hobbydinge.wordpress.com

Heb jij een moestuin? Of zou je een moestuin willen?

 

Groetjes, Marjan

 

Volg ons ook op:

InstagramFacebookBloglovinPinterest

 

Advertenties

Een gedachte over “Moestuinproject #3 -Begin ook een moestuin!

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Ik had zelf jarenlang een moestuin, maar veel te groot: erwten, bonen, wortelen, courgettes, pompoenen, aardbeien, aardappelen, bieslook, marjolein, … ( en van alles genoeg om een hele winter mee door te komen ). Maar het was me iets té veel werk, vooral dan het onkruid wieden. Ook had ik vaak bladluis of andere ziekten. Daarom nu vooral fruitbomen en -struiken.
    We zijn de tuin ( 6a ) helemaal aan het omgooien nu, dus wie weet komt er toch terug een kleine moestuin. Want het is inderdaad heerlijk smullen! Genieten jullie maar, ik geniet mee op foto 😉
    Groetjes, Sigrid

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s